Stejlhøj Match 2020

Klik her for indbydelse i PDF format

Kom nu og vær med, det er smadder sjovt og der er op til 4 rækker, så alle vil blive placeret i den række der passer til deres handicap.

Er der spørgsmål er i velkommen til at kontakte os på telefon 30762614/30750568, I kan skrive og tilmelde jer på mail karinholm@os.dk, eller på vores telefon.

I er velkommen til at melde jer alene, så vil vi se om der er en af det modsatte køn som vi kan parre jer med.

TILMELDING TIL STEJLHØJ – MATCHERNE:

Stejlhøj Pokalen – Stejlhøj Optimisten Røsnæs Kaninen – Kildekær Optimisten

Matchform: Mixed Foursome Hulspil

Handicap: Max. 50

Parvis tilmelding: – senest den 20. Maj 2020

MATCH-FEE: 150 KR. pr. par, som bedes indbetalt på klubbens kontonummer: 4690 3553 089 751 – angiv et af parrets navne (helst med damens navn, som vil gøre det nemmere for Charlotte – når hun tjekker mod deltagerlisten) med reference: Stejlhøj

Finalerne finder i år sted d. 27. september!! Afvikling i henhold til nedenstående propositioner.

Klik her for proportioner i PDF format

Kalundborg Golfklub

STEJLHØJ – POKALEN + STEJLHØJ – OPTIMISTEN + RØSNÆS – KANINEN + KILDEKÆR-OPTIMISTEN

MATCHPROPOSITIONER

MATCHFORM:

Mixed (dame og herre) Foursome Hulspil – alle mod alle.
Runder over 18 huller.
A-rækken spiller om Stejlhøj-Pokalen, B-rækken spiller om Stejlhøj-Optimisten, C-rækken spiller om Røsnæs-Kaninen, og D-rækken spiller om Kildekær-Optimisten.

HANDICAP:   Max. handicap: 50
Alle matcher spilles uden handicap

AFVIKLING:

Alle matcher spilles fra henholdsvis rød og gul tee-sted..
Matcherne aftales indbyrdes mellem parrene – og alle har lige stor pligt til at udfordre!
I de indledende matcher spilles der til 18. hul, idet en match kan deles og give 1 point til hvert par.
I finalerunderne skal der findes en vinder, hvorfor der spilles videre på 19. hul, hvis matchen står lige efter 18 huller.

POINT:

Der gives 2 point for vundet match, 1 point for delt match og 0
point for tabt match.
Vinder-parret har ansvaret for at skrive resultatet på match-skemaet og husk matchresultat, som kan få betydning ved placering til finalerne.

OBS: skriv resultatet således: 2 3/2 – det store tal er lig
med point for matchen, det lille tal resultatet af matchen. I tabernes rubrik skrives kun 0.

Matcherne skal være afviklet inden udgangen af uge 37

Finalerne er søndag d. 27. september 2020.

AFSLUTNING:

De 4 bedste par i hver række mødes i semifinalen, hvor nr. 1 møder nr. 4 og nr. 2 møder nr. 3.
Herefter spiller de vindende par om placering som nr. 1 og nr. 2. og taberne spiller om placeringerne nr. 3 og nr. 4. Præmier til alle 4.

POINT-LIGHED:

Hvis der er point-lighed mellem 2 eller flere par, der skal gå videre eller rykke op eller ned, bestemmes placeringen efter følgende regler:

  • ¨  Der regnes først med indbyrdes match
  • ¨  Var indbyrdes match uafgjort, regnes med flest vundne matcher.
  • ¨  Stadig lige: Der tælles fleste vundne huller i matcherne = største sejre.
  • ¨  Stadig lige: Matchledelsen arrangerer omspil.

FINALER:                        Semifinaler skal være spillet inden søndag den 27. september hvor finalerne spilles. Der arrangeres fælles frokost for alle deltagere, der har lyst til at være med – og naturligvis præmieuddeling til vinderne.

OBS.:                                 Bemærk venligst dato for afslutningen. Er man forhindret i at være med denne dag, bedes man meddele dette til matchledelsen ved tilmelding eller senest 4 uger før afslutningen.

Ved andre former for forfald bedes dette meddelt matchledelsen så snart, man er opmærksom på problemet. Dette er vigtigt, da det har betydning for de øvrige deltageres point-fordeling.

MATCH-FEE:

150 KR. pr. par, som bedes indbetalt på klubbens kontonummer: 4690 3553 089 751 – angiv et af parrets navne (helst med damens navn, som vil gøre det nemmere for Thomas – når han tjekker med deltagerlisten) med reference: Stejlhøj

ØVRIGE BESTEMMELSER:

Tilmelding:

Ved overtegning har tidligere deltagere i matchen fortrinsret.

Fordeling:

Der foretages op- og nedrykning mellem rækkerne, idet nr. 1 og nr. 2 i B-, C- og D-rækken rykker op og de 2 dårligst placerede par i A-, B og C-rækken rykker ned i næste række
A-, B- og C-rækken består af max. 8 par: A-rækken af de 6 bedste par fra sidste år + de to oprykkede par fra B-rækken. B-rækken består af de 2 nedrykkede par fra A-rækken, nr. 3, 4, 5 og 6 fra sidste år + de to par, der rykker op fra C-rækken og så fremdeles.

Hvis flere end 32 par er tilmeldt, vil D-rækken blive opdelt i 2 grupper, og de 2 bedste par i hver gruppe går videre til finale matcherne.

Forbehold:

For at få rækkerne fyldt op, og i øvrigt få en jævn fordeling af matcherne, bl. a. handicapmæssigt, forbeholder matchledelsen sig ret til at rykke par op i henhold til placeringerne fra sidste år og fordele nye par med hensyntagen til parrets sammenlagte handicap.

BEMÆRK DOG: Uanset antal deltagere i en række, vil par, der har spillet sig op, rykke op, mens der ved nedrykning kan ændres i henhold til ovenstående.
Nye deltagere kan ikke starte i A-rækken.

MATCHLEDERE:

Karin Holm og Jan Frank(30762614/30750568)