Sikkerhed i Golfbox

Sikkerhed i Golfbox:

I forbindelse med løbende optimering af sikkerheden omkring GolfBox, laves der nu ændringer til måden hvorpå administratorer kan håndtere spilleres passwords samt hvorledes spillere modtager besked ved glemt password.

Hvor administratorer tidligere kunne angive et specifikt password til en spiller, så er det ikke længere muligt. Nu er det kun muligt for administratorer at sende et link til spillerens e-mail adresse som spilleren kan bruge til at angive et nyt password.

På samme måde får spillere nu ikke længere sendt en mail med det konkrete password hvis de benytter GLEMT PASSWORD funktionen diverse steder. Der sendes i stedet en mail med et link som spilleren kan følge for at angive et nyt password.

Hvis en spiller har fået låst sin konto på grund af for mange forkerte loginforsøg, bliver kontoen fortsat låst i 60 minutter. Der sendes dog nu en e-mail til spilleren med et link som spilleren kan benytte, og på den måde få låst sin konto op før de 60 minutter er gået.

Ændringen i håndtering af passwords stiller i større grad krav til at spilleres e-mail adresse er korrekt registreret i GolfBox.