Hej alle

DGU match

I den kommende uge vil I opleve der er sat hvide pæle op mellem hul 14 og 17. Det skyldes DGU elite match i weekenden. Pælene er kun gældende i weekenden, men fra i dag er de ikke flytbare forhindringer. Altså skal I droppe fri af dem og de må ikke flyttes.

Jeg mangler stadigvæk 2 – 4 personer som vil være forcaddies lørdag.

Årets sidste demodag.

På lørdag afholder vi årets sidste demodag med Wilson Staff. Det foregår fra kl. 10 – 12, og hvis man gerne vil fittes til et jernsæt er det vigtigt at I booker en tid, således at man ikke skal stå og vente i for lang tid.

På grund af DGU match er der begrænset med plads på rangen, så der vil kun være 3-4 åbne i den første ½ time af demodagen.

Når klokken bliver 12, bliver der åbnet for at købe demoudstyret til 50% af nyprisen, så der er mulighed for en god handel. Der kan ikke reserves udstyr på forhånd, og det gælder kun for det udstyr som er med. Altså køller, wedges og puttere. Ikke fittede jernsæt.

Matcher

Huske at tilmelde jer klubmesterskabet i slagspil som bliver afviklet den 31 august/1. september.

15 september bliver der afholdt den traditionsrige Wessels Cup.

Som noget helt nyt bliver der I år afholdt en GBB match her i klubben. Se og læs mere i vedhæftede invitation og billeder fra Dragsholm, hvor matchen blev afholdt i juli med 94 deltagere.
Tilmelding til denne match bliver åbnet snarest.

Vi ses