Hej alle

Så er der lidt nyt fra kontoret.

Golfens dag har indtil videre givet 8 nye medlemmer. Vi er ret sikre på at der kommer et par stykker mere fra den dag i den nærmeste fremtid. Vi ser nu frem til vi begynder på de næste små åben hus om lørdagen. Så se på hjemmesiden hvis du kender nogen som overvejer at prøve det.

Husk at tilmelde jer makkermatch på lørdag. Golfhæftet Trophy.  Vi kunne godt bruge 10 hold mere, da der kun i øjeblikket er tilmeldt 29 hold.

Har du lyst til at være med i Stejlhøjmatcherne?  Så læs vedhæftede fil.

Næste match er Generationsmatch. Husk at der nu er 2 rækker. Der skal blot være 20 år imellem så kan alle nu være med.  Opslaget er sat op i klubhuset.

Har du tid og lyst til at prøve noget nyt? Vi afholder Short Game Challenge på mandag fra kl. 17 – 18.30, hvor man kan prøve sig af med 8 øvelser. Før var det kun for juniorer men nu er det også for voksne. De bedste i rækkerne kan kvalificere sig til landsfinalen som afholdes i Odense Eventyr Golfklub den 19. maj. Interesseret? Så læs vedhæftede omkring hvad du skal kunne.

Der bliver arbejdet på greens i løbet af næste uge. I kan se hvad og hvor meget via opslag på hjemmesiden sidst på dagen, eller på opslag i klubben. Jesper har også lagt en video op på hjemmesiden, hvor han forklarer hvorfor det skal gøres. Det bliver til gavn for os alle senere på sommeren. Vi kan ikke sige hvilken eller hvilke dage det bliver, da det er afhængig af hvordan vejret er.

Vi ses i klubben

Mvh

Thomas