Nyt fra kontoret 13-05-19

Så er der nyt fra kontoret.

MATCHER
Husk at der er Generationsmatch på søndag.
Der spilles i 2 rækker.
En række for dem som er i familie. Blot at der er en generation imellem kan alle være med.
For dem som ikke har familie som spiller har vi lavet en række hvor alle kan være med. Blot der er 20 år mellem jer, kan I deltage.
Der spilles Greensome.

Næste match herefter er Golfhæftet Trophy den 1. juni. Også her er der tale om en Greensome. Se flere detaljer i Golfbox.

Begynd også at finde dit hold til Røsnæs Open. Tilmelding er åben, og der er plads til max 24 hold. Spillet om lørdagen er ændret fra Gunstart og til løbende start fra hul 1 og 10, og der er et par nye ændringer også. Se mere på plakaten som kommer op i denne uge.

DIVERSE
Der er stadigvæk plads på træningsholdene den 18 og 30 maj. Så kom og være med og få svinget justeret så det bliver endnu sjovere at spille golf.

Nu er det snart muligt at få poloer med Klublogo. De skulle gerne være på kontoret inden udgangen af denne måned.

Der afholdes endnu en demodag med Wilson Staff. 8. juni kommer de forbi igen. Det er kvit og frit at prøve.

SAMARBEJDSPARTNERE
Husk at du kan støtte op om klubben ved at anskaffe dig et OK-benzin kort og derefter tilmelde klubben som modtager af de 5 øre pr. liter brændstof du tanker. Bruger du mobil eller køber el, få klubben yderligere sponsorkr. Fra OK.
For at vi kan holde dette sponsorat skal vi være mindst 50 som har et ok kort, og pt. Er der kun 30. Så anskaf dig et OK kort og vær med til at klubben kan få sponsorkr. Fra OK.

Husk også vores samarbejdspartner. Verisure. Hvis du overvejer er alarmsystem og siger nævner Kalundborg Golfklub, bliver klubben belønnet med 1.000 kr.

Mvh

Kontoret