HJÆLP OS

Først en opfordring til jer som har eller har haft et bag-skab herude. Vi er ved at løbe tør for de små sorte nøglebrikker til at komme ind ad døren, og vi kan desværre ikke få produceret flere fra vores leverandør. Så hvis I har en nøgle som ikke bruges til at ligge så kom endelig med den. Husk I får den 50’er tilbage som I betalte i depositum da I fik den udleveret. Alternativet hvis vi ikke får flere nøgler ind er et helt nyt system, som ikke er billigt. Så vi håber I kan hjælpe os.


Fri træning

Set i lyset af relative få som har benyttet sig at muligheden for de faste træningstider i de seneste par år, har vi valgt at tilbyde fri træning på en ny måde.

Derfor tilbyder vi nu 2 træningslektioner til alle vores medlemmer som kan bookes efter ønske. I kan evt. også slå jer sammen, således at f.eks. hvis I går sammen 4 mennesker, så kan I lave et forløb på 4 x 40 min, og dermed optimere brugen af disse lektioner.


ÅBNINGSMATCH

Husk at tilmelde dig åbningsmatchen på søndag. Seneste vejrudsigt lover sol hele dagen, og alle vores golfbiler er nu klar til at køre, så du kan roligt tilmelde dig hvis du har brug for bil for at køre rundt.

Det er igen Intersport som er sponsor på årets første match.

På søndag vil du også kunne møde en anden sponsor i klubhuset. Nemlig OK. Her vil I kunne få besvaret spørgsmål vedr. benzinkort, Mobiltelefoni, og muligheden for at få el fra OK også. Jo flere som støtter op omkring det jo flere penge går der til klubben. Desværre er vi ikke kommet så godt fra start i forhold til antallet som støtter, så hvis det skyldes at I mangler svar på noget i forhold til et evt. skifte så kan I stille dem efter matchen på søndag.


JUNIOROPSTART

På lørdag har vi junioropstart/åbent hus for børn, så har du børn, børnebørn, eller nabobørn som kunne tænke sig at prøve golf mellem kl. 11 og 13, så send endelig budskabet videre.


Klubmesterskabet i Hulspil

Husk at årets klubmesterskaber i hulspil nu bliver afviklet over hele sæsonen. Der er tilmelding indtil 1. maj, og så skal der afvikles en match pr. måned indtil finalen spilles i september. Der er de samme rækker som vi plejer at have under klubmesterskabet. Når vi har alle tilmeldinger bliver matcherne sat ved lodtrækning og uden seedning, så uanset hcp. Er alle muligheder åbent. Der spilles dog uden hcp. Under selve matcherne. Der er plads til 32 deltager i hver række, så kom og vær med og se hvor langt du kan nå.


DEMODAG

Fredag den 19/4 afholdes der demodag med Wilson fra kl. 11 – 14. Jeg har vist desværre fået oplyst den 20/4 til enkelte medlemmer, men det er altså den 19/4.


MATCH

Lørdag d. 20/4 afholder vi Royal Match for første gang. Vi håber I vil komme og bakke op om vores nye sponsor. Royal Unibrew.


GOLFHÆFTET

Husk også at kommer forbi kontoret og få det 2019 Golfhæfte. Så er du også med til at støtte klubben, men kun hvis du køber det her i klubben. I øjeblikket er der kampagne så du kan få en handske med i prisen.

Kontoret