Spil med dag. 

Der er kun 1 tilmeldt til spil med dag på søndag. Jeg vil gerne opfordre jer til at se om I ikke kan finde en person eller flere og tage med herud så vi kan få flere til at spille golf. Tilmelding i forhold til mad er nødvendigt. Der er også noget for børn, så tag endelig dem med.

Golfhæftet-kampagne

Står du og skal på ferie her i efteråret, eller har du stadig en række baner her i Danmark, du ikke har fået spillet endnu? Så har du en fantastisk mulighed for at få mest for dine penge. Golfhæftet kører nemlig en kampagne, hvor du får næsten halvandet års golf til halv greenfee. Køber du Golfhæftet 2019 for bare 450 kr. får du Golfhæftet 2020 med i købet!

Kampagnen gælder fra den 8.august til den 10. oktober. Køb Golfhæftet 2019 + 2020 her i klubben. Så støtter du samtidig os! Med Golfhæftet får du mulighed for at spille nogle andre baner end dem, du er vant til –til og med til halv greenfee. Over 950 baner i 13 forskellige lande er med i Golfhæftets samarbejde. Hver af disse baner kan spilles én gang til halv greenfee. Med Golfhæftet PLUS kan du spille flere gange på samme bane med 50% rabat, på de baner og tider som publiceres på Golfhæftetshjemmesidewww.golfhaftetplus.com eller i Appen. Baner og tider publiceres 14 dage fremad. Hvis du opgraderer dit 2019-kort med PLUS i kampagnen, koster det 649 kr. også bliver dit 2020-kort også opgraderet med PLUS.

Hjælp til DGU match

Den 24/25 august kommer der en Drenge Elitetour til Kalundborg Golfklub. Det er DGU som står for denne match og der kommer dygtige spillere helt ned til +2,3 i hcp.

I den forbindelse mangler vi nogle som har lyst til at komme og være forcaddies på nogle huller. Det er hul 2, 4, 5 og 13.

Hvis I har lyst til at give en hånd med så kontakt Thomas og han notere hvem som gerne vil. Der kan vælges mellem lørdag formiddag, eftermiddag eller søndag formiddag.

De første slår ud kl. 08.00.

Forårstur 2020

Forårsturen til Portugal 2020 er nu hængt op i klubhus og greenfee rum, og der er plads til 25 personer.

Tilmelding til turen kan I se på opslaget og foregår direkte hos Golf Plaisir som er udbyder. Opslaget kommer også på hjemmesiden.

Mvh

Kontoret.