Nyhedsbrev – oktober 2020

Kære medlemmer af Kalundborg golfklub

Nye Covid-restriktioner

Så kom der som I alle ved igen nye Covid-restriktioner. DGU har derfor udsendt fornyet vejledning til danske golfklubber.

Det positive er at vi fortsat kan spille golf.

Det nye er:
At der fra den 29. oktober 2020 skal bæres mundbind indendørs alle steder i golfklubben, det vil sige i klubhuset, bagrum, sekretariat, greenfee- rum og i omklædningsrummene.
At vi maksimalt må samles i grupper på 10 personer. Det betyder at matcher med gunstarter ikke er muligt. Matcher med løbende start uden samling efter spil er muligt.

Vi skal stadig holde afstand og være opmærksomme på god hygiejne i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger.

DGU’s seneste anbefalinger af 25. oktober 2020 kan ses på DGU’s hjemmeside.

Matcher aflyst, men spil kan fortsætte

Mortensmatchen den 8. november 2020 er aflyst.

Søndagsmatcher, der skulle starte 1. november 2020 er ligeledes aflyst indtil videre, da de afvikles med gun-start. Ændres forsamlingsforbuddet sender vi en orientering ud, hvis det påvirker mulighederne for søndagsmatcher.

Banen er fortsat åben for spil og I kan uændret booke tider i Golfbox.

Pas på bane

Selv om efteråret har sat ind er der stadig mange der nyder en runde golf. Det er meget vigtigt at I tager hensyn til banen, særligt greens. HUSK at rette nedslagsmærker op.

Donationer til klubben

Det er stadig muligt at give donationer til klubben. Vi er oppe på 86 donationer a 200 kr. Vi skal op på 100 for at komme i betragtning til momskompensation. Fristen er 30. november. Indbetaling kan ske via mobile pay på nr. 28251 eller via bank på konto 4690 3553089751 i Danske Bank.

På bestyrelsens vegne – godt efterår/god vinter med eller uden golf Vini Lindhardt
Formand