Hej alle

Så er det tid til at tilmelde jer årets næstsidste klubmatch. Afslutningsmatchen på søndag venter kun på jeres tilmeldinger. Vi har fået Meny som sponsor, så der er lækre gavekurve og vin som præmier. Også klappepræmier kan der blive til.

Ingen regn og 11-14 grader og en frisk vind. Det fås ikke meget bedre på denne tid af året. Så kom og vær med til at runde den officielle sæson af på en god måde.

Husk også Andematch den 4/11, hvor der er ænder og rødvin som præmier.

Fra næste uge får vi over på vintertid på kontoret. Det vil sige at der nu kun er telefontid/kontortid mandag og torsdag fra kl. 9 – 12. Mail vil dog blive besvaret inden for 1-2 dage.

Husk at du stadigvæk kan støtte klubben, hvis du påtænker at få et alarmsystem på dit hjem. Verisure giver klubben 1.000 kr. for hver alarmsystem der bliver solgt, og hvor der bliver gjort reference til golfklubben. Vil du vide mere så se på opslaget i greenfee rummet.

Vi har også lavet en aftale med OK, som betyder at hvis I har et OK kort kan I gå ind og tilknytte Golfklubben, og så er I med til at klubben får 5 øre pr. liter brændstof I køber, og aftalen kan så udvides til at omfatte mobil tlf. og også el til hjemmet.  Med andre ord, så kan I alle nu være med til at sørge for et godt tilskud til klubbens økonomi. Der vil komme mere info ud omkring dette her til 1. november.

Der er stadigvæk en del demo/nye køller på kontoret, som sælges til fordelagtige priser. Hvis du er interesseret så kontakt mig så vi kan finde det som du har brug for.

Der er 10 pladser tilbage på jubilæumsturen til foråret. Så vent ikke for længe med at beslutte om du skal med. Se mere på hjemmesiden eller på opslaget i klubben.  Tilmelding foregår direkte hos Golf Plaisir som er udbyder på denne tur.

Mvh

Thomas