Lokal regler

Lokalregler:

1.Banemarkeringer:

Hvide markeringer: Out of bounds

Røde/Gule markeringer: Strafområder

Blå markeringer: Areal under reparation

Blå markeringer m grøn top:  Område med spilleforbud

  1. Hvis en spiller ikke ved, om bolden er i strafområdet på hul 13, må spilleren, i modsætning til Regel 18.3a, spille en provisorisk bold efter en af de 3 lempelsesmuligheder for et strafområde i Regel 17.1d , eller, ligeledes med ét strafslag, ved at droppe en bold i droppezonen: det klippede område markeret med DZ foran rød tee.
    Den provisoriske bold bliver bolden i spil som normalt efter Regel 18.3, undtagen hvis den oprindelige bold inden for 3 minutters søgetid;
  • ikke findes, eller det er blevet en kendsgerning eller så godt som sikkert, at den er i strafområde – så bliver den provisoriske bold spillerens bold i spil.
  • findes i strafområdet – så kan spilleren vælge at fortsætte enten med den oprindelige bold, eller med den provisoriske bold
  1. Hvis det er en kendsgerning eller så godt som sikkert, at en bold er i strafområdet på hul 13, må spilleren tage lempelse med ét strafslag enten efter Regel 17.1, eller ved at droppe en bold i droppezonen. Droppezonen er et lempelsesområde efter Regel 14.3.
  1. Alle pæle på banen og alle malede sten, som angiver afstande, behandles som ikke-flytbare forhindringer. lempelse uden straf efter Regel 16.1.

Straf for overtrædelse af lokalregel: Den generelle straf.

Godkendt af DGU 3. januar 2019

Ordensregler:
1. Banen er anlagt på offentligt område. Der skal tages hensyn til publikum.
2. Der må ikke hentes bolde på nabo- ejendommene.
3. Ved spil af hul 13: Slå ud/ Gå frem på bakken/ Lad næste hold slå ud/ Spil videre.