Åbningstider

Man – Ons  11 – 21

Tors – Søn  11 – 17

Café Lillebro på golfbanen

Tlf: 93 93 26 43

lillebro.aps@gmail.com

Røsnæsvej 225, 4400 Kalundborg

Hej med jer,
Jeg er den nye forpagter, Liva.

Jeg glæder mig virkelig meget til at møde jer alle sammen og servere mad for jer. Alle jeg har mødt indtil nu har været utrolig søde og positive, så jeg er sikker på at det bliver fedt.

Lidt om mig; jeg har været i restaurationsbranchen i 12 år efterhånden. Først på gulvet som tjener og manager. Senere rykkede jeg så ud i køkkenet, hvor jeg blandt andet har arbejdet i virksomheden GRØD, på restauranten Kontiki på Holmen, Bings på Orø og et sted jeg var med til at starte med min bror og hans ven, på Nørrebro i København, kaldet Klint&Bro. Og nu skal jeg stå for jeres cafe på Golfklubben. Jeg har valgt at kalde den Cafe Lillebro, fordi jeg er lille og hedder Bro til efternavn.

På menukortet kan i se hvad vi tænker at starte med at servere. For mig er det vigtigt at de ting vi serverer er friske og af en god kvalitet. Derudover går jeg også op i at alle animalske produkter kommer fra dyr der har haft det ordentligt, så helst økologisk. På samme måde er de fisk vi kommer til at bruge, fra et firma der går op i at det er bæredygtigt fiskeri. Jeg går også op i at de fleste ting bliver lavet fra bunden. Det vil sige at vi bager brødet selv, laver hønsesalaten selv med friskbagt kylling, friskrørt mayo, bagte grønsager osv. Jeg sætter en ære i at det vi serverer, er ting jeg selv ville synes var lækkert.

For to måneder siden fik vi en lille søn, så jeg kommer ikke selv til at stå på gulvet i starten. Det gør min mand derimod. Han hedder Zaki og er til daglig skuespiller, manuskriptforfatter og
musiker. Men han har arbejdet i et køkken før for mange år siden og så har han været min medhjælper herhjemme. Så jeg er sikker på at han nok skal klare det til at starte med. Og jeg er selvfølgelig med på sidelinjen.

Hvis i har brug for at få fat i mig, så er i velkomne til at skrive på mail: lillebro.aps@gmail.com

Se mere på vores nye facebookside http://www.facebook.com/cafelillebro

Vi åbner dørene helt op den 1/4. Glæder mig til vi ses!
Liva