Kalundborg Dameklub

Formandens beretning for sæson 2019

Klubbens forhold

I år har vi har haft 23 matcher om mandagen. Her har der været 2 sponsor matcher. Argan Marked v/Jonas Ghyith i slutningen af maj, hvor 33 deltog, denne var en ny match i Dameklubben og så havde vi Toyota Match v/Bruno i starten af august, hvor 36 deltog. Vi må se om de vil sponsorer igen til næste år. Damer der ikke er medlem af Dameklubben kunne deltage mod en matchfee, hvor den til Argan matchen gik til ‘Støt Brysterne’. Tak for det fine fremmøde. Vi har brugt et par mandage på Mexicansk Scramble og Greensome. Dejligt at spille noget andet end kun stableford og slagspil. Kom gerne med input til bestyrelsen, hvis der er ønsker om andre spilformer. Vi har ikke haft nogle gæster i år med magneter eller andet. Det var svært at finde datoer til dette. Vejret har ikke været så godt som sidste år, men der har været mange dejlige dage trods alt. Vi har haft 2 mandage d. 22/7 og 9/9, hvor vi havde regn. Her var der begge gange 4 der vovede at gå ud. Og ja våde det blev vi.

Vi håber at Marianne fortsætter. Så vi kan fortsætte vores gode samarbejde med Marianne næste år, med meget god mad fra Marianne. Vi siger tak til hende senere i aften.

Vi har haft to, der har benyttet det nye ift. måneds medlemsskaber i år. En damespiller fra klubben og en fra en anden klub. Så det fortsætter naturligvis.

Vi har haft konkurrencer udover vores matcher om mandagen. Månedens spiller, april: Ibën Jensen (Hos Peter frisør), maj : Birgit Fredsgaard (gavekort Inovergi v/Vinni Hansen, juni: Karin Holm ( Øens frisør), juli:Anita Holm-Jensen (gavekort Inovergi v/Vinni Hansen), august: Vinni Hansen (produkter Argan Marked v/Jonas Ghyith), september: (Hos Peter frisør). Derudover har vi spillet om birdie og hulspil. Mere om det i aften.

Medlemstal

I år har vi været 46 medlemmer. Det er det samme som sidste år. Husk at det er tilladt at have en gæst med en mandag aften. Det kan måske give gæsten lyst til at blive medlem. I vores vedtægter står der, at en gæst kan spille med, men gæsten spiller ikke med om præmier.

Venskabsmatcher

Vi har haft to venskabsmatch er i sæsonen. Den 6. maj tog vi imod Dragsholm, hvor vi kun tog imod 9 gæster mod vores 26 damer, hvilket var tæt på 3 gange så mange! Her vandt vi overbevisende med 189 mod 140.

Den 19.6 var vi 14 damer afsted til Korsør golfklub. Det trak op til uvejr og desværre fik alle ikke spillet 18 huller. Derfor blev optælling lidt anderledes, da vi besluttede at tælle for det antal huller de fleste havde nået at spille. Dvs at de 4 dårligst spillede huller blev slettet. Korsør vandt matchen.

Matchplanlægning

I år gjorde vi en del for at koordinere vores matchplanlægning med de andre klubber i klubben og hovedklubben. Der blev ikke holdt noget møde om en fælles matchplanlægning, men vi var i kontakt med de andre klubber så vi kunne undgå overlapninger. Sådan er det fremover. For der er mange arrangementer i klubberne og hovedklubben.

I år planlage vi Dame/herre dagen på Grundlovsdag i samarbejde med Manne klubben, hvor damer og herrer der ikke var medlem af klubberne kunne deltage for en matchfee på 50 kr. Denne matchfee gik til støt brysterne ‘Pink Cup’. Ialt deltog 40 spillere, 22 herre og 18 damer.

Ture ud af huset

I år havde vi planlagt en weekendtur til Møn d. 14-15 september. Det måtte vi desværre aflyse pga for få tilmeldte. Kun 8 havde tilmeldt sig. Desværre havde hovedklubben flyttet Wessel Cup til denne weekend. Ved ikke om det havde nogen betydning. Endagsturen gik i år til Holbæk Golfklub. Vi var xx afsted. Hvad synes I? Skal vi prøve disse ture igen. Både endags tur og weekend? Hvornår skal der være?

Pink Cup

77 deltog i årets Pink Cup – 7 flere end sidste år. Dagen var fin, stemningen i top og resultatet af den samlede indsamling, matchfee, lotteri og auktion blev 28223kr – noget mere end de 22910kr sidste år. Som noget nyt kunne der købes klub poloer, hvor der blev sponsoreret 50 kr fra henholdsvis klubben og Intersport. Her blev der indsamlet 3000kr. Thomas Lindhardt og hans kone fra Værløse Golfklub hovedsponsorer. Der var der fine præmier fra dem. Den efterfølgende weekend til ‘Røsnæs Open’ match, havde de lagersalg af et stort udvalg af golfudstyr, tøj og sko. Dameklubben er meget glade for disse sponsorater. En masse andre fine sponsor gaver var der også denne dag og maleri fra Tove Hunninche gik til kr.

Tak

Vi kan ikke komme ud og spille om mandagen og deltage i ture og fester hvis ikke der er en lang række personer som bakker op om vores klub. Derfor skal der også i dag lyde en særlig tak til alle der er aktive og hjælpsomme omkring klubbens virksomhed.

Vores sponsorer er særlig vigtige for uden dem ville der være meget mindre at kæmpe om. Til Pink Cup nævner vi alle der direkte sponsorerer dagen bl.a. Thomas Lindhardt og hans kone og når vi uddeler sponsorpræmier nævner vi naturligvis sponsoren. Til vores sponsor matcher har vi takket Jonas og Bruno, og i dag takker vi Irene og Glad en gang mere. Det er efterhånden mange ’glad’ bolde vi får. Så stor tak også til jer. Sidst men ikke sender vi en meget stor tak til de sponsorer der ikke direkte er nævnt på anden måde.

Som I kan se af dagsordenen modtager Anita genvalg, Berit træder ud, da hun nu har siddet 4 år. Tak til Berit. Vi har fundet Judith Kahler som erstatning for Berit. Valg som suppleant til Helle. Vi anbefaler selvfølgelig valgene.

Jeg vil gerne takke min bestyrelse for det gode samarbejde vi har haft i sæsonen og hvordan vi har fået løst opgaver med godt humør.

Endelig – hvad er en klub uden jer medlemmer? Stor tak til alle hver og en. Et par mandage udover sponsor matcherne har vi været 30-31, men også mandage, hvor vi kun har været 9. Tak for en fin sæson!

På  gensyn i april 2020!

 

Anita Holm-Jensen

September 2019