Kalundborg Dameklub

Formandens beretning for sæson 2023

Klubbens forhold

I år har vi har haft 26 matcher om mandagen.

Vi startede sæsonen d. 3. april, hvor vi startede med 9 hullers greensome og hygge.
Planen er at starte d. 8. april her i 2024.

Til vores mandags matcher, har deltagelsen ikke været stor, men hyggeligt har det været. Den mandag vi var flest var vi 23 d. 17/4.

Vi har i 2023 haft Dragsholm på besøg hvor vi vandt og vi var på besøg i Korsør, hvor vi godt nok tabte, men det var kun med få point.

Der har været vores sponsor match Toyota Match d. 28. august, hvor 25 deltog.
Toyota matchen er fastsat til d. 19. august her i 2024. Damer der ikke er medlem af Dameklubben kunne deltage mod en matchfee. Tak for et ok fremmøde.

Vi har spillet Greensome, stableford, norsk slagspil samt mulighed for hulspil.

Vi har haft konkurrencer udover vores matcher om mandagen.

Månedens spiller og årets spiller præmier udleveret ved mest  flest fremmøde, april: Ibën Jensen (Hos Peter frisør), maj : Birgit Fredsgaard (gavekort Inovergi v/Vinni Hansen, juni: Karin Holm ( Øens frisør), juli:Anita Holm-Jensen (gavekort Inovergi v/Vinni Hansen), august: Vinni Hansen (produkter Argan Marked v/Jonas Ghyith), september: (Hos Peter frisør). Derudover har vi spillet om birdie og hulspil. Mere om det i aften.

Flest Birdie 2023: Vini

Hulspil 2023: Anita

Vi tog afsked med Liva i cafeen. Æbletræet ved Nadja har overtaget cafeen i år det ser vi frem til.

Medlemstal

I år har vi været 35 medlemmer. Vi skal finde en måde hvor vi kan få nogle flere med i dameklubben.

Matchplanlægning

Dame/herre dagen var på Grundlovsdag hvor dameklubben var arr.  Damer og herrer der ikke var medlem af klubberne kunne deltage for en matchfee på 50 kr. Denne matchfee gik til støt brysterne ‘Pink Cup’. Ialt deltog 43 spillere. Damerne vandt.

Pink Cup

Pink Cup var d. 1. juli

81 deltog i årets Pink Cup. Dejligt med så stor opbakning. Salg af lotteri, varer fra kræftens bekæmpelse samt boldklude fra Bettina. En masse fine præmier havde vi igen i år. Og igen i år et fint maleri fra Tove Huniche samt et billed inde fra Kræftens bekæmpelse. Dameklubben er meget glade for alle disse sponsorater. Igen havde vi putte konkurrence og ’personlige sponsorater’. Det indsamlede beløb blev 50.186 kr med alt hvad vi har købt fra kræftens bekæmpelse f.eks. poloer, strømper, cap’s, skygger, håndklæder og solgt. Dette betød at vi kom med til landsfinalen i Pink CUP der blev afholdt i Trehøje golfklub. Her deltog Vini nr 1 i A-rækken og Sandra Lang nr 1 i B-rækken. Og de havde vist en dejlig dag.

Tak

Der skal der også i dag lyde en tak til vores sponsorer de er særlig vigtige. For uden dem ville der være meget mindre at kæmpe om. Når vi uddeler sponsorpræmier nævner vi naturligvis sponsoren. Bilhuset Glad har igen i år givet mange bolde til dameklubben til mandage og Pink Cup. Sidst sender vi en meget stor tak til de sponsorer der ikke direkte er nævnt i min beretning.

Som I kan se af dagsordenen, skal vi vælge 3 nye til bestyrelsen. Bestyrelsen foreslår Iben, Sonja og Bettina. Valg som suppleant foreslår dameklubben Jeanet. Vi anbefaler selvfølgelig valgene. Vi skal samtidigt stemme om en vedtægtsændring, hvilket betyder at alle selvfølgelig får en præmie uanset om der spilles 9 eller 18 huller.

Jeg vil gerne takke min bestyrelse for det gode samarbejde vi har haft i sæson 2023 og igennem de sidste 6 år. Stort arbejde udføres der altid med sponsorer, Pink Cup, vores endagstur og weekendtur. Der er løst små og store udfordringer og opgaver med godt humør.

Endelig – hvad er en klub uden jer medlemmer? Stor tak til alle hver og en. Tak for en dejlig sæson i 2023!

Vi ses forhåbentlig inden så længe på golfbanen!

 

Anita Holm-Jensen

Marts 2024

Evt til genralforsamlingen:

Vi har i bestyrelsen evalueret lidt på vores sæson.

Vi vil gerne lave lidt om i vores tider om mandagen, så vi kommer til at slå ud lidt før kl 16:20, inde og spise kl 20:20 og have afleveret scorekort senest kl. 20:30. I september slå ud kl 15:30 eller 15:45 hvad synes I? Efter at have set i år burde det kunne lade sig gøre, men

Når vi har slår ud en 3 bold må det f.eks. ikke tage over 4 timer.

Det er for lang tid, så derfor har vi set lidt på vores ideer til flow i spillet der står på vores folder.

Her har vi gennemgået vores ideer og har yderligere ideer til vores flow i spillet. Bl.a. begrebet ready golf. Hjælp hinanden med at stille golf vogne korrekt husk at tage putter med ved f.eks. et indspil til green osv. Mere om det i starten af næste sæson.

Da vi gerne skulle blive lidt flere i vores dameklub, vil jeg også sætte pris på god takt og tone på golfbanen, så nye og vores nuværende medlemmer ikke skræmmes væk.

Lad os gøre en fælles indsats.