Nyt fra kontoret

Foråret skulle gerne begynde at ramme os i løbet af påsken, og forhåbentlig bliver det varmere fra nu af. Men her er lidt du kan overveje mens påsken nærmer sig.

Golfskoler

Start golfsæsonen med at få justeret svinget eller det korte spil på plads. Undgå at starte med de samme fejl som i efteråret, eller blot få tingene rettet til inden fejlene gror fast i svinget her efter vinteren.

Se mere på hjemmesiden eller på opslaget i klubhuset, og meld dig til en golfskole lige netop i det som kan gøre golfspillet sjovere her i foråret.

Royal match

Tilmeld dig Royal match på lørdag, og støt op om vores nye sponsor. A-rækken er slagspil, mens B, C og D-rækken er stableford.
Vi glæder os til at se dig.

Klubmesterskaberne i hulspil

Allerede nu skal du tilmelde dig klubmesterskaberne i hulspil. I voksen rækkerne skal du blot have under hcp. 36 for at deltage. Dog bliver kampen spillet uden hcp. ,men da vi spiller uden seedning kan de 2 bedste med laveste hcp. Trække hinanden og de 2 højeste kan trække hinanden i første runde, så det er ikke givet at du får en svær modstander selv om du har et højt hcp.
Hvis rækken bliver fyldt op med 32 spillere vil du skulle spille 1 match hver måned frem til september hvis du går videre, og i hulspil kan alt lade sig gøre, da det er dagsformen som kan afgøre dette.
En spiller i hcp. 20 – 25 som spiller bedre end hcp. Kan godt matche en spiller i hcp. 10 som ikke har en god dag.
Så vi håber at flere vil tilmelde sig. Det er som meget andet. Jo flere der er med jo sjovere bliver det.
Sidste tilmelding er 30/4.

Stejlhøj 2020

Der lave opslag så du kan tilmelde dig denne match. Se mere om matchform og proportioner på opslag i klubhuset.

Demodag

Husk demodag med Wilson Staff på fredag kl. 11 – 14. Der er penge at spare ved bestilling på dagen.

Kontoret