Mens vi venter på at varmen finder vej, og banen bliver klar til spil igen, så er der nu mulighed for at klargøre dig selv til sæsonstarten.

GOLFHÆFTET

Du kan endnu nå at bestille Golfhæftet inkl. Plus til og med i dag. Det koster 450 kr. Du sparer 200 kr.

Men du skal være hurtig og få det bestilt i dag. Enten via mig, eller via Golfhæftets hjemmeside.

ÅRSMÆRKER

2021-mærket ligger klar på kontoret og kan afhentes her i kontorets åbningstid.

UDSTYR

Hvis det er tid til at få skiftet grip på udstyret, så får du i hele marts måned 20% rabat på alle grips. Priser fra kr. 50,- pr. stk. For hver 5 grips får du oveni købet det 6. gratis.

Overvejer du at skifte dit golfsæt allerede nu, så har jeg 3 sæt på lager, som jeg sælger ud af. Du får også her min. 20% i rabat. Der er et Wilson D7 sæt herre grafit med reg. Flex. Et Wilson dame Launch Pad sæt, samt et dame begynderpakke med jern, putter, bag og køller.  Der er også wedges i 50, 56 og 60 grader.

KLUBTØJ

Glæd dig til at se den nye kollektion med klubtøj. Sortimentet er væsentligt udvidet til både polo, benklæder samt funktionstøj. Fra mandag d. 22 vil det være muligt at se, prøve og evt. bestille dette. Enten i Intersport, men det kommer også til at hænge på kontoret i løbet af uge 12.

TRÆNING

Vil du komme godt i gang med sæsonen, kan du evt. starte med en lektion. Alle klubbens medlemmer får igen i år 2 lektioner hver, som kan bruges i løbet af sæsonen. Fra mandag d. 22 marts er jeg igen klar til at give lektioner, og fra den 1. april bliver det muligt at booke lektioner via golfbox.

Vi ses på banen.

Thomas