BLIV SPONSOR I KALUNDBORG GOLFKLUB

Plus sponsor

I sponsoratet ligger også en årlig invitation, der giver mulighed for at deltage i vores sponsordag. Her vil en bred vifte af Kalundborg og omegns erhvervsliv være repræsenteret til en dag med golf og spisning. Til dem der ikke spiller golf, giver vores træner lidt introduktion til golf samt træning.

Alle sponsorer har fra 2015 mulighed for at bestille arrangementer for enten medarbejdere eller kunder. Til dem der ikke spiller golf giver klubbens protræner et indblik i golfens verden, med både de lange og korte slag. Når du bestiller skal du oplyse dit firmanavn, så får du 25 procent rabat på hele dit arrangement, herunder spisning og golf (inkludere ikke drikkevare)

Gælder alle sponsorater over 2.500,-

Klubben

Kalundborg Golfklub er en af kommunens største selvstændige idrætsgrene. Vi har ca. 600 seniormedlemmer og 30 juniorer medlemmer.

Derudover havde vi mere end 1.700 greenfee gæster i 2015, et tal der er steget inden for de senere år. Vores gæster kommer ikke kun fra Vestsjælland og omegn, men fra hele Danmark, samt nogle få udenlandske gæster. Klubben tilbyder også arrangementer til andre klubber samt private virksomheder. Dette giver samlet mere end 15.000 golfrunder på vores bane, både fra lokalsamfundet men også fra resten af landet.

Banen

Området er beliggende kun 8 kilometer fra Kalundborgs smukke gågade, på vej mod Sjællands vestligste punkt, Røsnæs fyr.

Her ligger banen som i 1982 blev tegnet af Jan Sederholm, i naturskønne omgivelser med søer og åer. Det meste af banens 5,5 km lange tur op langs de tæt klippede fairways er pakket ind mellem høje blomstrende græsser og anden vegetation på siderne. Man kan fra 17 ud af de 18 huller, få en klar udsigt over Kalundborg fjord eller Kattegat med Sejerø i baggrunden.

 Grøn fremtid

Store dele af området ligger enten i fredede omgivelser eller indenfor kystbeskyttelseslinjerne. Det stiller store krav til vores pleje. Vi er derfor påbegyndt arbejdet med en GEO certificering, som er golfverdenens svar på svanemærket. Det sker for at sende et signal om, at vi i Kalundborg Golfklub ønsker at være blandt de førende baner i landet inden for grøn tænkning. Vi ønsker samtidig at værne om vores samfund, med alt lige fra grundvandet til plante- og dyre herbitater.

Sponsoratet

Sponsoratet for virksomheder koster fra 2.000,- og opefter om året plus moms, alt afhængig af hvilken type der vælges. Alle sponsorater tegnes som udgangspunkt for en 3-årig periode. Alle faste omkostninger vedrørende sponsoratet afholdes af Kalundborg Golfklub. Udover det ønskede sponsorat kommer firmaets logo på klubbens hjemmeside, dog kun sponsorater der er større end skærmsponsorater.

Kik i vores sponsormappe og find det sponsorat som passer dig bedst.

For mere information kontakt Klubmanager Thomas Andersen