Begynder afdeling

( Opstart d. 5.april 2017 )

Specielt for nye medlemmer uden golferfaring:

Straks fra indmeldelsen er alle træningsanlæggene til fri disposition og efter at have modtaget de fornødne lektioner hos træneren, samt deltaget i regelaftenerne (regelundervisning fra kl. 18.00) som afsluttes med en regelprøve, kan man deltage i
Kaninaftnerne.

Onsdage fra kl.17,00 afvikles der på hul 10-18 en 9-hullers golfmatch for “kaniner” under ledelse af  Steen Thorsen,  Karl Hansen og Hans Peter Sørensen.

Hul 10-18 er lukket for alle andre!

Formålet med disse matcher er at introducere golfspillet som matchform for nye medlemmer og samtidig hermed gøre dem fortrolige med reglerne, såvel de specifikke golfregler som etikettereglerne, samt ikke mindst via resultaterne i matcherne, at medvirke til, at nye medlemmer opnår et golfhandicap, der er en forudsætning for at kunne deltage i matcher såvel i Kalundborg Golfklub som i andre golfklubber.

På disse aftener er banen lukket for klubbens medlemmer i almindelighed, og på denne del af banen er der derfor kun nybegyndere samt et antal erfarne medlemmer, der har stillet sig til rådighed som hjælpere, idet normalt 2 erfarne spiller sammen med 2 begyndere.

De erfarne spillere er udelukkende med for at hjælpe med til at fjerne usikkerheden om alle de mange praktiske situationer, der opstår under en match og begynderaftnerne er derfor helt og holdent et tilbud til nye medlemmer.

Efter matchen vil der være lejlighed til at drøfte spillet og de problemer, der måtte være opstået, ligesom der er præmieoverrækkelse.

Kaninaftenerne er primært for spillere med handicap 44 – 66 . Nye spillere i Kalundborg golfklub starter med handicap 66 .

Tilmelding til kaninaftenerne er ikke nødvendig, man møder blot op i klubhuset inden kl. 17.00.